Haluatko yrityksellesi sujuvan IT ympäristön?

Me voimme toimittaa yrityksellesi sujuvuutta!

Lue lisää

Tuhrataanko yrityksessäsi aikaa työasemien asennuksiin?

Älä enää hukkaa aikaa ja rahaa työasemien asennuksiin, tilaa meiltä USB pohjainen automaattinen asennus.

Lue lisää

Tehosta tietotekniikan hyödyntämistä pilvipalveluilla!

Aiemmin oman palvelimen vaatineet palvelut saatavilla nyt pilvestä! Edullisesti!

Lue lisää

Ota IT-ympäristö hallintaasi!

Hyvin suunniteltu ja hallittu ympäristö tehostaa yrityksesi tuottavuutta!

Lue lisää

Kokous mistä tahansa.

Skype palvelulla joka on osa Office 365 tilausta, järjestät kokouksen vaikka laiturin nokasta.

Lue lisää

Sujuva tietotekniikka

Hyvin sujuva, toimiva ja tietoteknisesti turvallinen IT-ympäristö ei ole valitettavasti monenkaan pienyrittäjän arkipäivää. Monesti Pk-yrityksissä, yrittäjä itse tai joku muu organisaatiossa tekee ATK-ylläpitotyöt oman työn ohessa. Toisinaan tämä voi olla toimiva ratkaisu, mutta usein ei tekninen tietämys, osaaminen ja käytettävissä oleva aika ole yksinkertaisesti riittävää.

M&N Konsultointi Ky on ollut PK-yrittäjien arjessa jo aloittamisestaan lähtien vaikkakin on palvellut myös suuryrityksiä ja viranomaistahojakin vuosien varrella. Yrityksen perustaja Mika Valli hoiti vuosituhannen vaihteessa Microsoftin järjestämän Small Business Server koulutuskiertueen Suomessa, kouluttaen paikallisia tietotekniikka toimittajia. Small Business Server oli aikanaan varsin hyvä ja toimiva ratkaisu PK-yrityksen tarpeisiin. Tänä päivänä kuitenkin samat ratkaisut on saatavilla suoraan pilvipalveluna, ilman tarvetta pitää omaa palvelinta.

Me suosittelemme Microsoftin pilvipohjaisia ratkaisuja koska ne ovat hyvin toimivia, tietoturvallisia ja yritysmaailmassa selkeästi standardi tuotteet, joita valtaosa yrityksistä käyttää. Tämän lisäksi suurin osa ihmisistä hallitsee Office ohjelmistojen perusteet. Microsoftin pilvipohjaisten palveluiden käyttöön otto, kuten esim. sähköposti, on Android ja Apple puhelimissa varsin ongelmatonta.

Yksi keskeinen osa sujuvaa tietotekniikkaa on laitteiden keskitetty hallinta. Nämä ominaisuudet ovat perinteisesti olleet vain suuryritysten saatavilla, mutta tänä päivänä nämä voivat olla osa myös PK-yrityksen sujuvaa tietoteknistä ympäristöä, kaiken lisäksi edullisella hinnalla.