Haluatko yrityksellesi sujuvan IT ympäristön?

Me voimme toimittaa yrityksellesi sujuvuutta!

Lue lisää

Tuhrataanko yrityksessäsi aikaa työasemien asennuksiin?

Älä enää hukkaa aikaa ja rahaa työasemien asennuksiin, tilaa meiltä USB pohjainen automaattinen asennus.

Lue lisää

Tehosta tietotekniikan hyödyntämistä pilvipalveluilla!

Aiemmin oman palvelimen vaatineet palvelut saatavilla nyt pilvestä! Edullisesti!

Lue lisää

Ota IT-ympäristö hallintaasi!

Hyvin suunniteltu ja hallittu ympäristö tehostaa yrityksesi tuottavuutta!

Lue lisää

Kokous mistä tahansa.

Skype palvelulla joka on osa Office 365 tilausta, järjestät kokouksen vaikka laiturin nokasta.

Lue lisää

Pilvi palvelut

Vielä vuosituhannen vaihteessa nopeat Internet yhteydet olivat harvinaisia. Nykypäivänä nopean Internet yhteyden saa lähes mistä tahansa ja pikkurahalla. Parantunut Internet yhteyksien nopeus ja laatu on muuttanut maailmaamme ja sitä miten työskentelemme. Tämä on lisäksi muuttanut yritysten tarpeita koskien paikallisia tietotekniikka tarpeita. Jopa kohtalaisen suuret yritykset ovat ajaneet alas sisäisen tietotekniikan tarjontaa, puhumattakaan PK-sektorin yritysten tarpeesta pitää omaa palvelinta. Joissain tapauksissa tiedosto- ja tulostinpalvelimen pitäminen paikallisena puoltaa paikkansa, mutta pääsääntöisesti kaikki tarpeellinen voidaan saada tänä päivänä pilvipalveluista.

Microsoft Office 365 yhdistettynä Azure palveluilla täyttää monen PK-sektorin yrityksen tarpeet. Lisäksi nämä palvelut on mielestämme hinnoiteltu varsin kohtuullisella hinnalla, verrattuna kaikkiin niihin hyötyihin joita palveluista saa.

Office 365 palveluiden myyminen ei ole meidän keskeisintä liiketoimintaa. Toki palvelut ovat tärkeä osa sitä kokonaisuutta jota haluamme asiakkaillemme tuottaa, mutta meidän ydinliiketoiminta perustuu osaamisemme, ja siihen kuinka Office 365 palveluista saadaan mahdollisimman tehokkaasti yrityksen investointi hyödynnettyä. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä että palvelut on optimaalisesti määritelty palvelemaan yrityksenne tarpeita, siten että ei käytetä rahaa turhiin investointeihin.