Haluatko yrityksellesi sujuvan IT ympäristön?

Me voimme toimittaa yrityksellesi sujuvuutta!

Lue lisää

Tuhrataanko yrityksessäsi aikaa työasemien asennuksiin?

Älä enää hukkaa aikaa ja rahaa työasemien asennuksiin, tilaa meiltä USB pohjainen automaattinen asennus.

Lue lisää

Tehosta tietotekniikan hyödyntämistä pilvipalveluilla!

Aiemmin oman palvelimen vaatineet palvelut saatavilla nyt pilvestä! Edullisesti!

Lue lisää

Ota IT-ympäristö hallintaasi!

Hyvin suunniteltu ja hallittu ympäristö tehostaa yrityksesi tuottavuutta!

Lue lisää

Kokous mistä tahansa.

Skype palvelulla joka on osa Office 365 tilausta, järjestät kokouksen vaikka laiturin nokasta.

Lue lisää

Hallittu IT-Ympäristö

Yksi asia joka puuttuu lähes pääsääntöisesti PK-Sektorin yrityksestä on laitteiden keskitetty hallinta. Keskitetyllä hallinnalla voidaan varmistaa että työntekijä ei asentele laitteelleen mitä sattuu ohjelmia, ja näin ollen myös vähentää riskiä koneen saastumista viruksella. Tämän lisäksi voidaan välttyä myös koneen uudelleen asentamiselta, joka voi toisinaan olla ainoa ratkaisu huonosti käyttäytyvien ohjelmien aiheuttamien ongelmien ratkaisemiseksi.

Hyödyntämällä Azure AD:stä löytyviä palveluita, voidaan jopa varastettuja tai kadonneita tietokoneita tyhjentää etänä tarpeen vaatiessa. Mikäli käyttäjän asetukset on asetettu oikein, ei käyttäjä tällaisessa tapauksessa menetä koneellaan olevaa dataa, koska kaikesta datasta on olemassa kopio pilvipalveluissa.

Tietoturvan varmistamiseksi suosittelemme F-Securen tietoturva palveluita. F-Secure on rankattu maailman parhaaksi tuotteeksi koskien työasemien ja mobiililaitteiden tietoturva suojaa. Lisäksi olemme omassa käytössämme itse todenneet F-Securen tuotteet varsin toimivaksi ratkaisuksi, jonka olemassa oloa tietokoneella ei juurikaan edes huomaa. Asiakkaidemme F-Secure tuotteiden hallinta on meidän keskitetyssä portaalissa, josta voimme seurata tietokoneiden hyvinvoinnin tilaa, ja ryhtyä tarvittaessa toimiin heti kun aihetta esiintyy.

Hallitun IT-ympäristön tavoite on tuoda mielenrauhaa, sekä varmistaa mahdollisimman sujuva tietokoneiden käyttö, ennalta tehdyn käyttö suunnitelman mukaisesti, joka palvelee yrityksenne tarpeita mahdollisimman tehokkaasti.